De zomer is in volle gang, mensen gaan op vakantie en genieten van de lange zomeravonden. Deze avonden zijn het perfecte recept om eens lekker met vrienden en familie te eten en heerlijk na te borrelen.

 

Wat is nou lekkerder dan barbecueën op een lange zomeravond met goed gezelschap? Het klinkt zo leuk, maar toch moet die ene vrijwilliger altijd de BBQ voorbereiden, waken over het vlees en de troep na afloop opruimen. Wij begrijpen dit. Tegenover eerlijke prijzen hebben wij diverse mogelijkheden voor deze heerlijke avonden. Onze frisse horecatoppers voorzien u graag van heerlijk eten en fantastisch drinken.

 

Wij leveren vlees van onze vaste en lokale ambachtelijke slager die altijd kwaliteitsvlees levert. Naast het opdienen van het eten schenken wij uw glazen bij. De BBQ en alle benodigdheden nemen wij na afloop voor u mee. Zo krijgt u geen kater van een ontspannen avond!

 

Geniet heerlijk na op onze diverse soorten loungebanken en meubilair, drink uitstekende koffie, vers en direct bereid vanuit onze koffiebar.

 

Mocht de avond nog jong zijn dan voorziet zusterbedrijf Bonnema DJ Shows een flinke bak entertainment voor jullie. De voetjes kunnen van de vloer op de muziek van de DJ die eventueel ondersteund wordt door een live saxofonist.

 

Klinkt als muziek in de oren, vindt u ook niet?

 

Geef direct uw BBQ datum aan ons door ! Wij nodigen u graag uit bij ons kantoor voor een persoonlijk gesprek!