De bedrijfsmotor van Bonnema

Over-ons-koen-wakkenbos-huib-bonnema

De bedrijfsmotor van Bonnema Beverage & More wordt aangedreven door twee hardwerkende knapen. Informeel doch professioneel anno 2017 staan Koen en Huib graag met de laarzen in de modder. Beide begonnen als afwassers in de horeca, vormen zij nu de basis voor een gezellige en ongedwongen sfeer op uiteenlopende gelegenheden. Samen met frisse en jonge horecatoppers schenken zij graag de glazen vol en bedienen uw gasten met fantastische lekkernijen. 

De deftige en wisselende selectie van hapjes en drankjes biedt voor iedereen wat wils. Maar aangezien smaken nu eenmaal verschillen, luisteren zij graag naar uw persoonlijke ideeën. De keukenmeesters van Bonnema bakken er graag voor u op los. Daag ze gerust uit. Daar houden zij van. 

Bonnema Beverage & More laat zien dat verzorging, kwaliteit en professionaliteit in een sfeervolle en gezellige ambiance geen rib uit uw lijf hoeft te kosten. Het leven is al duur genoeg. Door vlotte communicatie en het behouden van korte lijnen geven zij binnen no-time antwoorden op uw vragen. Alle offertes gaan bij Bonnema binnen 4 uur na uw aanvraag de deur al uit. Wel zo prettig, vindt u ook niet?

Koen en Huib staan u graag te woord onder het genot van een goede bak koffie. Het liefste zwart. Aangezien zij geen werktijden kennen, zijn zij zo flexibel als elastiek. Op een paar uur slapen na staan ze via de online chat, WhatsApp, mail of telefoon altijd voor u klaar. 

Drinkt u een bakkie mee?

Zin in een bak koffie? Koen en Huib gaan graag met u in gesprek om alle persoonlijke mogelijkheden door te nemen. Bij ons op kantoor, of op uw locatie.  Laat hieronder uw nummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk voor het inplannen van een koffie-afspraak!


Uw telefoonnummer