Wij van Bonnema Beverage & More hebben twee veggie burgers voor u in kaart gebracht die zowel koud als warm fantastisch lekker zijn. Deze burgers zijn niet alleen voor de vegetariërs onder ons, zelfs de grootste vlees-fans zullen hier van smullen!

 

Veggie burger met pittige hummus, geroosterde paprika en mango
Ingrediënten voor 1 persoon
1 brioche bol
1 Garden Gourmet Burger Deluxe XL
2 eetlepels Garden Gourmet pittige humus
1/2 paprika (of koop gegrilde paprika, dan hoef je stap 5 en 6 niet te doen)
1/4 mango
1 handje veldsla
Zout en peper naar smaak

Bereiding
1. Snijd de brioche bol doormidden
2. Bereid de Garden Gourmet Burger Deluxe XL volgens de aanwijzingen op de verpakking
3. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius
4. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten van de halve paprika
5. Smeer de paprika in met olijfolie, peper en zout
6. Rooster de paprika gedurende 20 minuten in de oven totdat de paprika goudbruin kleurt
7. Schil de kwart mango en snijd de mango in plakjes
8. Smeer op de ene helft van de brioche bol de hummus en leg daar vervolgens de paprika, de Garden Gourmet burger en tot slot de stukjes mango op
9. Maak af met een handje veldsla en breng op smaak met zout en peper

 

Veggie burger met rode biet, tomaat, avocado en dille
Ingrediënten voor 1 persoon
1 brioche bol
1 Garden Gourmet Burger Deluxe XL
1/2 gekookte rode biet
2 takjes verse dille
2 eetlepels Griekse yoghurt
1/2 avocado
1/2 tomaat
1 handje veldsla
Zout en peper naar smaak

Bereiding
1. Snijd de brioche bol doormidden
2. Bereid de Garden Gourmet Burger Deluxe XL volgens de aanwijzingen op de verpakking
3. Snijd de gekookte rode biet in kleine blokjes en doe in een kom
4. Voeg de verse dille en Griekse yoghurt toe en meng, proef en breng op smaak met zout en peper
5. Ontdoe de avocado van de schil en pit en snijd in plakjes
6. Snijd het pitje uit de tomaat en snijd ook in plakjes
7. Smeer op de ene helft van de brioche bol de rode biet-yoghurt-dip en leg daar vervolgens de tomaat, de Garden Gourmet burger en vervolgens de avocado op
8. Eventueel op smaak brengen met zout en peper en desgewenst veldsla toevoegen
9. Maak af met een handje veldsla en breng op smaak met zout en peper

 

bron: https://www.glamour.nl